Siirry sisältöön

Teräsrakenteet

Teräsrakenteet prototyypin kautta valmiiksi tuotteeksi

Valmistamme ja asennamme kantavia teräsrakenteita ja -kokoonpanoja teollisuuden, yritysten ja rakennusliikkeiden käyttöön. Toimitamme teräsrakenteita myös osaurakointina. Tarvittaessa toteutamme rakennushankkeen avaimet käteen -periaatteella. Teemme kaikenlaiset kantavien teräsrakenteiden runkotyöt varmalla ammattitaidolla.

Meillä on yli viidentoista vuoden kokemus haastavista toteutuksista, joten voit luottaa projektisi meidän käsiimme. Kun tarvitset apua teräsrakenteiden suunnittelussa, ota yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä

 

Teräsrakenteet Pohjois-Savosta

Meidän teräsrakenteemme on valmistettu Siilinjärvellä Pohjois-Savossa parhaita laatustandardeja noudattaen. Toimintamme laadun takeena on EN 1090-1 standardin mukainen Inspecta Sertifiointi Oy:n myöntämä sertifikaatti toteutusluokissa EXC 1 ja EXC 2.

Teräsrakenteiden valmistus tapahtuu aina rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta.

 

Teräs on ylivoimainen materiaali kestäviin ja ekologisiin rakenteisiin

Teräs on monikäyttöinen ja joustava rakennusmateriaali, minkä vuoksi teräs sopii monenlaiseen rakentamiseen. Terästä käyttämällä voidaan rakentaa niin tehokkaita teollisuushalleja, kestäviä liikerakennuksia kuin erilaisia esteettisesti arvokkaita kohteita. Teräsrunkorakenteet sopivat hyvinkin vaativiin rakennuskohteisiin.

Teräs on materiaalina ekologinen ja kustannustehokas. Sen voi käyttää rakennusmateriaalina aina uudelleen ja uudelleen, mikä laskee kustannuksia. Kierrätysteräksen käyttö teräksen tuotannossa vähentää myös hiilidioksidipäästöjä ja tukee kiertotaloutta.

 

Muuntojoustavaa terästä

Esimerkiksi liikerakennuksille ja toimistorakennuksille teräsrunko mahdollistaa erittäin suuren muuntojoustavuuden. Lujan teräsrungon ansiosta rakennuksen tiloja voidaan muokata uudestaan ja uudestaan eri kokoisten yritysten käyttöön. Teräsrakenteen käyttö mahdollistaa myös suuret avoimet tilat, joita ei tarvitse tukea häiritsevillä pilareilla.