Siirry sisältöön

Alumiinirakenteet

Alumiinirakenteiden valmistusta. Valmis alumiininen taso tehtaalla betonilattialla.

Alumiinirakenne on kestävä, kevyt ja ekologinen

Valmistamme laadukkaita ja kestäviä alumiinirakenteita, jotka ovat samalla kevyitä ja visuaalisesti miellyttäviä. Alumiini on erinomainen vaihtoehto monenlaisiin rakennusprojekteihin, joissa arvostetaan keveyttä, lujuutta ja kestävyyttä.

Alumiini kestää hyvin korroosioita, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin ulkorakenteisiin, kuten ikkunoihin, kaiteisiin ja portaisiin, jotka altistuvat sääolosuhteille. Kestävyytensä ansiosta alumiinirakenteet ovat myös pitkäikäisiä ja vaativat vain vähän huoltoa. Alumiini on täysin kierrätettävissä ilman laadun heikkenemistä.

Alumiininen porrasrakennelta tehtaalla.

Korjaushitsaukset

Korjaushitsauksilla voidaan paikata ja vahvistaa vaurioituneet tai kuluneet alumiinirakenteet. Näin varmistetaan, että ne säilyttävät alkuperäisen lujuutensa ja kestävyytensä. Hitsauksen avulla voidaan tehdä myös muutoksia rakenteisiin tai korjata valmistusvirheitä.

Hitsausmenetelminä käytämme MIG- ja TIG-hitsausta, jotka tarjoavat sopivat erilaisiin alumiinitöihin. MIG-hitsaus soveltuu hyvin suurempiin ja nopeisiin hitsausprojekteihin, kun taas TIG-hitsaus on erinomainen valinta, kun vaaditaan tarkkuutta.

hitsauskuva

MIG (Metal Inert Gas) -hitsaus:

MIG on nopea ja tehokas menetelmä, joka soveltuu erityisesti suuriin ja nopeisiin tuotantotöihin. MIG hitsauksessa virtalähteen avulla synnytetään valokaari hitsauspistoolin kautta syötettävän hitsauslangan ja työkappaleen väliin. Valokaari sulattaa hitsattavan materiaalin ja hitsauslangan yhteen muodostaen hitsisulan. MIG-hitsauksessa käytetään inerttiä suojakaasua, joka ei ota osaa hitsausprosessiin.

TIG (Tungsten Inert Gas) -hitsaus:

TIG-hitsaus on MIG-tarkempi menetelmä, mikä tekee siitä paremman valinnan pienten ja hienorakenteisten alumiinirakenteiden korjaamiseen. TIG-hitsaus mahdollistaa erittäin ohuet ja tarkat hitsaussaumat. TIG-hitsauksessa valokaari palaa sulamattoman elektrodin- ja työkappaleen välissä.